Hoppa till sidans innehåll

Akrobatik


I akrobatiken övar vi konsten att utföra konstnärliga trick med kroppen, baserat på styrka, smidighet, balans, koordination, vighet och samspel.

På akrobatikens grundnivå utvecklas en grund för att i framtiden kunna utföra alla tekniker optimalt. Deltagarna lär sig kroppskontroll, hoppteknik och koordination. Detta för att skapa en bred grund samt ge förutsättningar till ett långt och lustfyllt idrottande inom samtliga sporter.

 

Nybörjare: 7–12 år (indelning efter ålder)

Akrobatik för dig som vill fokusera på att lära dig och utvecklas inom olika typer av akrobatik. Utifrån ålder, förkunkapsnivå och ambition så kan vi komma att öva på grunderna i golvakrobatik såsom kullerbyttor, hjula, handstående, flickflack, trapets, ringar, bom, bygga mänskliga pyramider, parakrobatik etc.

 

Ansvarig ledare är Therese Jonsson 

Therese Jonsson är tidigare aktiv akrobat med flertalet utbildningar inom barn- och ungdomsidrott i RF och Gymnastikförbundets regi. Idag även aktiv barn- och ungdomstränare i Narva boxningsklubb.

 

Lokaler och tider, höstterminen 2019

Vi har träningstid fredagar kl. 17 – 19 i Mälarhöjdens skola. Beroende på antal medlemmar, ålder och kunskapsnivå på både gruppen och individerna avgör dom individuella träningstiderna.

 

Terminsstart 6 september

 

Du som redan är medlem eller registrerat dig via länken Ställ dig i kö – Bli medlem har fått ett utskick med info om vad som gäller för terminsstarten. Övriga intresserade registrerar sig via ovanstående länk.  

 

 

Avgift

Priset för akrobatik är 2.000 kr/år då ingår både tränings- och medlemsavgift. har kommit igång vid normal terminsstart. 

Uppdaterad: 15 FEB 2019 12:57 Skribent: Claes Andersson
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Stockholms Idrottssällskap - Gymnastik
Nicklas Holgersson, Jakobsdalsvägen 8
12654 Hägersten

Kontakt:
Tel: 0733267236
E-post: info@stockholmsidrot...

Se all info